skip to Main Content

Rondleiding Fort

Rondleiding fort

Het fort die gelegen is aan den Sint Aagtendijk is een deel van de Stelling van Amsterdam. Het fort werd gebouwd in 1895 en het diende als verdediging. Tegenwoordig wordt het fort gebruikt door stichting Fortpop als een Muziekfort. De gids van het muziekfort neemt u mee naar de verborgen plekken binnen en buiten het fort, er worden verhalen verteld over de geschiedenis van het fort. U neemt een kijkje bij de poterne, slaapvertrekken, kazematten en kruitkamers. In een uur ziet u hoe een dag bij het fort vroeger er uit zag.

Naast de rondleiding binnen en buiten het fort krijgt u bij Gasterij Vuurland een heerlijke proeverij van diverse lunchgerechten met het prachtige uitzicht op het fort. Geniet, proef en kijk uw ogen uit!

Wanneer te boeken:

Entree + Lunch proeverij: € 24,95 p.p.

Er kunnen maximaal 10 personen gelijktijdig gebruik maken van de rondleiding

Vraag hier uw offerte aan

U kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Offerte aanvragen

VUURLINIE EVENTS

Vuurlinie Events, centraal gelegen aan de afslag A9 - Beverwijk Oost, biedt met 2500m2 ruimte een ideale locatie voor al uw evenementen.

U kunt hier o.a. terecht voor verjaardagen, trainingen, vergaderingen, recepties, workshops en brainstormsessies. Optioneel kunt u het zonnige buitenterras erbij betrekken. Vooral met mooi weer een aanrader!

OFFERTE AANVRAGEN

Middels de informatie op deze website en in onze (online)brochure, kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Heeft u liever telefonisch of persoonlijk contact inzake uw offerte en de mogelijkheden bij Vuurlinie Events? Dan verwijzen wij u naar onze contactpagina.

PARTNER VAN:

Back To Top