skip to Main Content

Vacature hoofdinstructeur

Vacature hoofdinstructeur

Kom jij werken als hoofdinstructeur bij Vuurlinie Events? Op onze toffe locatie hebben wij de leukste events van de regio. Zo organiseren wij grote evenementen als Broederliefde en Tino Martin en theatershows zoals Paw Patrol en Woezel en Pip. Daarnaast kunnen gasten bij ons terecht voor onder andere kinderfeestjes, bedrijfsfeestjes, familie-uitjes en vrijgezellenfeestjes. Onze gasten zijn divers. Van enthousiaste kinderen die er een dagje op uit gaan tot bedrijfsuitjes. In jouw rol ben je zowel op de vloer bezig als dat je een team aanstuurt. Wil jij deze stap maken? Solliciteer!

Wat ga je doen?
Als hoofdinstructeur geef je leiding aan de werknemers op de vloer. Je stuurt ze aan, begeleid ze, geeft ze instructies, geeft ze feedback, maar bovenal: je inspireert ze en daagt ze uit. Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en bent aanspreekpunt voor het team én voor je gasten. Samen met een jong en dynamisch team zorg je ervoor dat elke gast met een glimlach de deur uitloopt. De activiteiten vinden bij de Vuurlinie of op locatie plaats.

Wat vragen wij?

 • Een enthousiaste, jonge en sportieve spin in het web
 • Bij drukte raak je niet in paniek: je houdt overzicht en zorgt dat het team weet wat er van hen wordt verwacht
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je durft ideeën en verbeteringen te opperen en zal altijd streven naar de beste versie van jezelf
 • Je vindt het leuk om met allerlei groepen mensen (kinderen, jongelui en volwassenen) te werken
 • Je bent een fijne collega en komt met een glimlach naar je werk
 • Flexibel inzetbaar. Je bent ook in de weekenden beschikbaar

Wat bieden wij?

 • Een parttime of fulltime baan
 • Een jong en dynamisch team dat staat te springen om jou te leren kennen
 • Een werkplek die gemakkelijk te bereiken is aan de afslag A9
 • Een afwisselende baan. Elke dag is weer anders!

Ben jij de topper die we zoeken? Neem dan direct contact met ons op! Stuur je CV en motivatiebrief naar info@vuurline-events.nl

VUURLINIE EVENTS

Vuurlinie Events, centraal gelegen aan de afslag A9 - Beverwijk Oost, biedt met 2500m2 ruimte een ideale locatie voor al uw evenementen.

U kunt hier o.a. terecht voor verjaardagen, trainingen, vergaderingen, recepties, workshops en brainstormsessies. Optioneel kunt u het zonnige buitenterras erbij betrekken. Vooral met mooi weer een aanrader!

OFFERTE AANVRAGEN

Middels de informatie op deze website en in onze (online)brochure, kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Heeft u liever telefonisch of persoonlijk contact inzake uw offerte en de mogelijkheden bij Vuurlinie Events? Dan verwijzen wij u naar onze contactpagina.

PARTNER VAN:

Back To Top