skip to Main Content

Wie is de Mol 2.0

Wie saboteert het spel?

Niets is wat het lijkt!

Beleef zelf met je vrienden, familie of collega’s het zeer populaire en bekende spel van televisie. Het spel wordt gespeeld met een groep, waarbij de spelers moeten samenwerken om opdrachten te winnen. Een van hen is echter de mol, degene die het spel in het geheim saboteert. De overige spelers moeten tijdens de opdrachten er achter komen wie van hen de mol is.

Wij maken een op maat gemaakte spelopzet voor jullie.

Zodat iedereen een geweldige dag beleeft en op zoek kan gaan naar de mol in jullie midden. Mede door onze lasergame-apparatuur waan je je op en rondom ons terrein in leuke en spannende opdrachten die je doorgaans ook op televisie voorbij ziet komen.

Van 12 t/m 24 personen
€42,-p.p.
25+ personen
€39,-p.p.

Voorbeelden van opdrachten die gespeeld kunnen worden

LASERGAME OPDRACHT

RUSSISCH ROULETTE

WEERWOLVEN SPEL

SPIEGELKAMER

Extra bij te boeken

Om Wie is de Mol 2.0 nog specialer te maken.

•    2 van de 4 opdrachten op een unieke locatie,“Het Fort” voor € 250,-

•    Mol post. € 1,50 per brief (welkomst en/of geheime opdracht)

Bekijk hier alle eet en drink mogelijkheden

Bekijken

Vraag hier uw offerte aan

U kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Offerte aanvragen

VUURLINIE EVENTS

Vuurlinie Events, centraal gelegen aan de afslag A9 - Beverwijk Oost, biedt met 2500m2 ruimte een ideale locatie voor al uw evenementen.

U kunt hier o.a. terecht voor verjaardagen, trainingen, vergaderingen, recepties, workshops en brainstormsessies. Optioneel kunt u het zonnige buitenterras erbij betrekken. Vooral met mooi weer een aanrader!

OFFERTE AANVRAGEN

Middels de informatie op deze website en in onze (online)brochure, kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Heeft u liever telefonisch of persoonlijk contact inzake uw offerte en de mogelijkheden bij Vuurlinie Events? Dan verwijzen wij u naar onze contactpagina.

PARTNER VAN:

Back To Top