skip to Main Content

Persoonlijk advies voor uw bedrijfsuitje

Op zoek naar een bedrijfsuitje op maat?

Ik help u graag verder!

Wie is de mol?, Moord op de Vuurlinie!, Help de directeur is ontvoerd!, diverse escapegames, lasergamen, Hunted, E-chopperen of een originele Ipad quiz. Bij ons is alles mogelijk! Ben jij op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Neem dan contact met mij op. Dan kom ik geheel vrijblijvend onder werktijd bij u langs voor een oriënterend gesprek.

Mijn naam is Max Nijman en ik ben 27 jaar oud. Mijn passie is om samen met uw input een onvergetelijk bedrijfsuitje, personeelsfeestje en/of teambuildingsactiviteit te organiseren. De waardering die ons team krijgt en het plezier dat zichtbaar is bij bedrijven geeft mij een voldaan gevoel. Dit kan ik ook voor uw bedrijf betekenen!

Max Nijman
06-82098564
max@vuurlinie-events.nl

Vul het contactformulier onderaan deze pagina in of neem telefonisch contact met me op. 

Reviews

Egmond Plastic

Afgelopen september hebben wij ons 60-jarig bedrijfsjubileum gevierd bij Vuurlinie. Wat een feest! We hadden geluk met het weer waardoor we de feestruimte open konden zetten en we buiten konden genieten van de BBQ special die live voor ons werd klaargemaakt. Ook voor het feest daarna was de locatie perfect. De bediening was top en deed gezellig mee. Kortom: we hebben enorm genoten en zijn zeker van plan nog eens terug te komen!”

Van Vuuren

“Wij hebben als bedrijf zijnde echt een superdag gehad. Het spel ‘De ontvoering van de directeur’ was echt leuk in elkaar gezet. Van begin tot eind was alles tot in de puntjes geregeld. Het eten was heerlijk en het personeel heel erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom een topdag gehad! Onze complimenten!”

Promi B.V.

“‘Wij hebben het 15 jarig bestaan van ons bedrijf met collega’s en klanten bij Vuurlinie Events gevierd en de dag was zeer feestelijk! Wij zijn de gehele dag goed verzorgd. Het Wie is de Mol spel was een absoluut succes en het enthousiasme van de spelleiders sloeg over op de deelnemers. Ook het eten was top geregeld. Kortom: succesvolle dag waar iedereen met veel plezier op terugkijkt.”

Contactformulier

    Back To Top