skip to Main Content

Hunted

Hunted

Het spannendste achtervolgingspel

Hoe blijf je uit handen van de hunters? Jouw team is voortvluchtig en de hunters zijn met man en macht op zoek naar jullie! Dit klinkt misschien bekend in de oren. Dat kan kloppen! Dit bloedstollende spel is gebaseerd op NPO hit Hunted en Youtube-hit Jachtseizoen.

In teamverband gaan jullie de strijd met elkaar aan. Hunted wordt gespeeld op een tablet. Via een tablet krijgen jullie verschillende opdrachten om zoveel mogelijk geld te verdienen. De opdrachten bestaan onder andere uit foto-opdrachten, omgevingsvragen en uitdagende hersenkrakers. Verzamel met jouw team zoveel mogelijk geld en blijf uit de handen van de hunters en kroon je tot de grootste criminele meesterbreinen van de dag.

Locatie
Dit zenuwslopende spel wordt in de buitenlucht gespeeld en is op elke locatie te spelen.

Praktische info

  • Hunted is te boeken vanaf 15 personen.
  • Kosten bedragen €32,50,- p.p.
  • De duur van het spel is vanaf 60 tot 180 minuten.

Bekijk hier alle eet en drink mogelijkheden

Bekijken

Vraag hier uw offerte aan

U kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Offerte aanvragen

VUURLINIE EVENTS

Vuurlinie Events, centraal gelegen aan de afslag A9 - Beverwijk Oost, biedt met 2500m2 ruimte een ideale locatie voor al uw evenementen.

U kunt hier o.a. terecht voor verjaardagen, trainingen, vergaderingen, recepties, workshops en brainstormsessies. Optioneel kunt u het zonnige buitenterras erbij betrekken. Vooral met mooi weer een aanrader!

OFFERTE AANVRAGEN

Middels de informatie op deze website en in onze (online)brochure, kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Heeft u liever telefonisch of persoonlijk contact inzake uw offerte en de mogelijkheden bij Vuurlinie Events? Dan verwijzen wij u naar onze contactpagina.

PARTNER VAN:

Back To Top