skip to Main Content

VR Moorddiner

VR Moorddiner

Tijdens een heerlijk diner bij Gasterij Vuurland stap je in een virtuele wereld. Zet de VR bril op en kijk goed om je heen! Werk samen en ontrafel de puzzels.

  • Te boeken vanaf 2 personen.
  • Bekijk het menu van het diner hier.
  • Een sessie VR in combinatie met eten duurt ongeveer 2,5 uur

Reserveringsaanvraag

Reserveren voor het VR Moorddiner? Vul dan het contactformulier in of bel naar 0251 – 745 291.
Het diner vindt plaats bij Gasterij Vuurland, één ingang voor Vuurlinie Events. Uw reservering is pas definitief nadat u van ons een persoonlijke bevestiging heeft ontvangen.

Contact

Moorddiner – Grand Budapest hotel

Op klaarlichte dag wordt een rijke hoteleigenaar dood aangetroffen. Vermoord in zijn eigen hotel… Wie heeft deze brute moord op zijn of haar geweten, waarom en hoe is het gebeurd? Verzamel hints en overleg met je team. Los pittige raadsels op en ontrafel het mysterie! Aan het einde van het spel komt de waarheid naar boven. Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden. Dankzij jullie is de virtuele wereld weer een stukje veiliger geworden!

VUURLINIE EVENTS

Vuurlinie Events, centraal gelegen aan de afslag A9 - Beverwijk Oost, biedt met 2500m2 ruimte een ideale locatie voor al uw evenementen.

U kunt hier o.a. terecht voor verjaardagen, trainingen, vergaderingen, recepties, workshops en brainstormsessies. Optioneel kunt u het zonnige buitenterras erbij betrekken. Vooral met mooi weer een aanrader!

OFFERTE AANVRAGEN

Middels de informatie op deze website en in onze (online)brochure, kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Heeft u liever telefonisch of persoonlijk contact inzake uw offerte en de mogelijkheden bij Vuurlinie Events? Dan verwijzen wij u naar onze contactpagina.

PARTNER VAN:

Back To Top