skip to Main Content

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje bij Vuurlinie Events

Teambuilding & fun!

Voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest bent u bij Vuurlinie Events aan het juiste adres! Teambuilding en fun staan centraal. Voor zowel kleine als grote groepen hebben wij een passende activiteit die past binnen uw budget. Na het actief bezig zijn is er uiteraard ook voldoende gelegenheid om de inwendige mens te verwennen met onze hapjes, drankjes en diner opties. Met Gasterij Vuurland naast ons is alles mogelijk van vergaderen, activiteiten tot feesten. Daarnaast bieden wij alle activiteiten aan op locatie! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voorgestelde activiteiten:

VUURLINIE EVENTS

Vuurlinie Events, centraal gelegen aan de afslag A9 - Beverwijk Oost, biedt met 2500m2 ruimte een ideale locatie voor al uw evenementen.

U kunt hier o.a. terecht voor verjaardagen, trainingen, vergaderingen, recepties, workshops en brainstormsessies. Optioneel kunt u het zonnige buitenterras erbij betrekken. Vooral met mooi weer een aanrader!

OFFERTE AANVRAGEN

Middels de informatie op deze website en in onze (online)brochure, kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Heeft u liever telefonisch of persoonlijk contact inzake uw offerte en de mogelijkheden bij Vuurlinie Events? Dan verwijzen wij u naar onze contactpagina.

PARTNER VAN:

Back To Top