skip to Main Content

Red Flu Escape Experience

Red Flu Escape Experience

Het is 1889. Ergens diep in Azië breekt de beruchte Red Flu uit. Het virus grijpt om zich heen en verspreidt zich binnen vier maanden over de hele wereld. Met circa 1 miljoen slachtoffers tot gevolg. De enige persoon die het tij nog kan keren is Dr. Spoetnik. De beste viroloog van zijn tijd die bekend staat om zijn vele uitvindingen. De wereld houdt zijn adem in en wacht in spanning af. En jawel, het lukt hem zowaar! Een vaccin is in de maak.

Maar terwijl Dr. Spoetnik de laatste hand legt aan het vaccin, overlijdt hij onverwachts zelf aan het dodelijke virus. Helaas gebeurt dit net voordat hij het vaccin openbaar zou maken. Met zijn dood vervliegt alle hoop om het virus de kop in te drukken.

Of toch niet? Want, als collega virologen het lab van Dr. Spoetnik onderzoeken, vinden ze een koffer waar weleens het recept van het vaccin in zou kunnen zitten. Maar wat de virologen ook proberen, de koffer gaat niet open.

Help jij de virologen de koffer te ontgrendelen en het vaccin te achterhalen? Speel Spoetnik nu en red de wereld!

Praktische info

Bedrijfsuitje, vrijgezellendag of familie-uitje? De Red Flu Escape Experience is met elk gezelschap en overal te spelen. Spanning, actie en teambuilding komen samen.

  • Red Flu Escape Experience is te boeken vanaf 12 personen.
  • Kosten bedragen €30,- p.p.
  • Red Flu Escape Experience is te boeken op locatie. Hiervoor rekenen wij bovenop bovenstaande kosten €0,32 per km met een toeslag voor het personeel.

Bekijk hier alle eet en drink mogelijkheden

Bekijken

Vraag hier uw offerte aan

U kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Offerte aanvragen
Back To Top