skip to Main Content

Glühwein experience

Glühwein experience

Maak samen je eigen Glühwein

Door middel van opdrachten waarbij in teams samengewerkt moet worden kunnen de deelnemers delen van het recept en ingrediënten voor de Glühwein verdienen. De ingrediënten en delen van het recept hebben de teams na de opdrachten nodig om de Glühwein te kunnen maken. Gezamenlijk bereiden zij de Glühwein die na afloop kan worden genuttigd en/of mee naar huis genomen kan worden. De winnaar wordt uiteindelijk bepaald door het tellen van de teamscores en de Glühwein die wordt beoordeeld door de instructeur. De Glühwein experience zorgt voor winterse gezelligheid en is de perfecte activiteit om het jaar met elkaar af te sluiten of het nieuwe jaar in te luiden.

Opdrachten

LASERGAME OPDRACHT

SPIJKERSLAAN 2.0

ONDERHANDELINGSSPEL

KETTINGSPEL

Prijzen Glühwein experience

De Glühwein experience is te boeken vanaf 12 personen en duurt circa 3 uur .

Vanaf 12 personen
€35,00p.p.

Bekijk de eet en drink mogelijkheden

Bekijken

Vraag hier uw offerte aan

U kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Offerte aanvragen

VUURLINIE EVENTS

Vuurlinie Events, centraal gelegen aan de afslag A9 - Beverwijk Oost, biedt met 2500m2 ruimte een ideale locatie voor al uw evenementen.

U kunt hier o.a. terecht voor verjaardagen, trainingen, vergaderingen, recepties, workshops en brainstormsessies. Optioneel kunt u het zonnige buitenterras erbij betrekken. Vooral met mooi weer een aanrader!

OFFERTE AANVRAGEN

Middels de informatie op deze website en in onze (online)brochure, kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Heeft u liever telefonisch of persoonlijk contact inzake uw offerte en de mogelijkheden bij Vuurlinie Events? Dan verwijzen wij u naar onze contactpagina.

PARTNER VAN:

Back To Top