skip to Main Content

iPad Quiz Games

Interactieve iPad quiz

Interactief, uitdagend en gezellig!

Bij deze interactieve game quiz zal de groep in verschillende teams, gewapend met één iPad per team de strijd met elkaar aan gaan. Persoonlijke, grappige en interessante vragen. Algemene kennis, muziek rondes en verschillende challenges als; “wie kan de bottle flip challenge het meeste doen in 1 minuut?” En ben je toevallig handig met ping pong balletjes? Alles komt aan bod in deze interactieve quiz. De quizmaster zorgt dat de vragen worden afgestemd op de samenstelling van de deelnemers. Bovendien is het mogelijk om het bedrijf, de afdeling of de familie in de quiz te verwerken.

Een uitje geschikt voor iedereen.

Alles komt dus voor in de iPad quiz games. In samenwerking met u kunnen wij een op maat gemaakte quiz maken. Over de horeca hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Van borrelhapjes tot BBQ’s, u vraagt, wij organiseren.

Een unieke, persoonlijke en gezellige dag beleeft u bij ons op de Vuurlinie.

De iPad quiz is te boeken vanaf 12 personen. 

Van 12 t/m 24 personen
€34,95,-p.p.
25+ personen
€27,50,-p.p.

Bekijk hier alle eet en drink mogelijkheden

Bekijken

Vraag hier uw offerte aan

U kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Offerte aanvragen

VUURLINIE EVENTS

Vuurlinie Events, centraal gelegen aan de afslag A9 - Beverwijk Oost, biedt met 2500m2 ruimte een ideale locatie voor al uw evenementen.

U kunt hier o.a. terecht voor verjaardagen, trainingen, vergaderingen, recepties, workshops en brainstormsessies. Optioneel kunt u het zonnige buitenterras erbij betrekken. Vooral met mooi weer een aanrader!

OFFERTE AANVRAGEN

Middels de informatie op deze website en in onze (online)brochure, kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Heeft u liever telefonisch of persoonlijk contact inzake uw offerte en de mogelijkheden bij Vuurlinie Events? Dan verwijzen wij u naar onze contactpagina.

PARTNER VAN:

Back To Top