skip to Main Content

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest bij vuurlinie events

Een onvergetelijke dag!

Denk je aan een vrijgezellenfeest, dan denk je aan een kroegentocht in een rare outfit of een avond naar een striptent. Dat is natuurlijk leuk, maar niet erg origineel.
Één van je vriend(inn)en gaat dus trouwen. Dan wil je natuurlijk goed voor de dag komen met het ­kiezen van een onvergetelijk vrijgezellenfeest!

De traditie van het vrijgezellenfeest gaat eeuwen terug, het zogenaamde “hengstenbal”. Bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres. Ervaar een dag vol spanning en actie bij Vuurlinie Events. De vrijgezel staat bij ons centraal!

Voorgestelde activiteiten:

VUURLINIE EVENTS

Vuurlinie Events, centraal gelegen aan de afslag A9 - Beverwijk Oost, biedt met 2500m2 ruimte een ideale locatie voor al uw evenementen.

U kunt hier o.a. terecht voor verjaardagen, trainingen, vergaderingen, recepties, workshops en brainstormsessies. Optioneel kunt u het zonnige buitenterras erbij betrekken. Vooral met mooi weer een aanrader!

OFFERTE AANVRAGEN

Middels de informatie op deze website en in onze (online)brochure, kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Heeft u liever telefonisch of persoonlijk contact inzake uw offerte en de mogelijkheden bij Vuurlinie Events? Dan verwijzen wij u naar onze contactpagina.

PARTNER VAN:

Back To Top