skip to Main Content

E-Chopper NH

Explore Noord-Holland like a local

Een rit op dit moderne vervoersmiddel is milieuvriendelijk, comfortabel en stil, maar vooral bijzonder leuk! Ideaal voor een dagje uit met familie en vrienden, maar zeker ook voor bedrijven of verenigingen.

Bij de E-Chopper ontvangt u een interactieve route dat u de weg wijst en weer veilig terugbrengt. We hebben een mooie route voor u geprogrammeerd. Verdwalen is haast onmogelijk!

Naast een hele leuke tocht op de E-Chopper kunt u ook genieten van een heerlijke BBQ of een andere invulling aan de dag geven. Zo kunt u bijvoorbeeld boogschieten / lasergamen bij Vuurlinie Events, lunchen bij Gasterij Vuurland, suppen en/of surfen bij Zeilschool- botenverhuur het Uitgeestermeer. Bovendien kun je de E-Chopper tocht afsluiten met een heerlijke BBQ en/of borrel. Kortom er zijn vele mogelijkheden. Bel voor meer info naar 0251 – 745293 of mail naar info@vuurlinie-events.nl

Handig om te weten

De E-Chopper gaat maximaal 30 kilometer per uur en heeft een actieradius van circa 65 kilometer! Op onze choppers is het verplicht om een helm te dragen. Tevens is het meenemen van een rijbewijs verplicht en rekenen we een borg a €100,00 per E-Chopper.

Wil je de E-Chopper huren? Breng dan een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs mee.

Lees vooraf alvast onze Algemene voorwaarden

Tijdens elke route ontvangt u onderweg informatie, leuke weetjes, vragen en een leuk spelletje. Een eigen route rijden kan natuurlijk ook! In totaal kan je 4 uur op pad met de E-Chopper.

E-Chopper

 • Unieke milieuvriendelijke ervaring
 • Keuze uit 3 interactieve routes
 • Vanaf €45,-

E-Chopper en BBQ

 • Unieke milieuvriendelijke ervaring
 • Keuze uit 3 interactieve routes
 • Afsluiten met een gezellige BBQ
 • Vanaf €69,50,-

E–Chopper en Lasergame / Boogschieten

 • Unieke milieuvriendelijke ervaring
 • Keuze uit 3 interactieve routes
 • Combineren met lasergame en/of boogschieten
 • Vanaf € 52,50,-

De forten route

Rondom Beverwijk en Castricum maak je een heerlijke tocht door de uitgestrekte polders. Het is een unieke tocht waarbij je langs de Stelling van Amsterdam en de Zaanse Schans rijdt.

De pontjes route

Tijdens deze afwisselende route maak je maar liefst vier keer de overtocht met een pontje, waarvan je er twee zelf bediend. * Voor sommige pontjes wordt een klein bedrag gerekend. Deze dient u zelf te betalen.

Rondje Spaarnwoude

Een route met veel variatie. In Recreatiegebied Spaarnwoude vind je bos, weides, polderland en ruimte. Langs het Noordzeekanaal kun je passerende schepen bewonderen. Daarnaast geven de forten die behoorden tot de Stelling van Amsterdam – zoals Fort Zuid – de route een prettig scheutje historie.

Huur hier een E-Chopper

Offerte aanvragen

VUURLINIE EVENTS

Vuurlinie Events, centraal gelegen aan de afslag A9 - Beverwijk Oost, biedt met 2500m2 ruimte een ideale locatie voor al uw evenementen.

U kunt hier o.a. terecht voor verjaardagen, trainingen, vergaderingen, recepties, workshops en brainstormsessies. Optioneel kunt u het zonnige buitenterras erbij betrekken. Vooral met mooi weer een aanrader!

OFFERTE AANVRAGEN

Middels de informatie op deze website en in onze (online)brochure, kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Heeft u liever telefonisch of persoonlijk contact inzake uw offerte en de mogelijkheden bij Vuurlinie Events? Dan verwijzen wij u naar onze contactpagina.

PARTNER VAN:

Back To Top