skip to Main Content

Vriendenuitje

Vriendenuitje bij Vuurlinie Events

Actie & fun!

Komt het jaarlijkse vriendenuitje eraan of ben je bezig met het vriendenweekend organiseren. Dan zijn onze activiteiten een leuk idee.

Wij kunnen mooie programma’s verzorgen voor mannen, vrouwen en uiteraard voor gemêleerde gezelschappen. De activiteiten zijn een combinatie van actieve spellen, samenwerking en denkspellen waar fun voorop staat. De spellen worden gespeeld in wedstrijdverband waarbij je strijd tegen de andere helft van je vriendengroep.

Afsluiten met een heerlijke BBQ of een lekker diner bij Gasterij Vuurland maakt je uitje helemaal af. Kijk verder voor alle activiteiten waarvan wij denk dat die leuk kunnen zijn voor jou groep.

Voorgestelde activiteiten:

VUURLINIE EVENTS

Vuurlinie Events, centraal gelegen aan de afslag A9 - Beverwijk Oost, biedt met 2500m2 ruimte een ideale locatie voor al uw evenementen.

U kunt hier o.a. terecht voor verjaardagen, trainingen, vergaderingen, recepties, workshops en brainstormsessies. Optioneel kunt u het zonnige buitenterras erbij betrekken. Vooral met mooi weer een aanrader!

OFFERTE AANVRAGEN

Middels de informatie op deze website en in onze (online)brochure, kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Heeft u liever telefonisch of persoonlijk contact inzake uw offerte en de mogelijkheden bij Vuurlinie Events? Dan verwijzen wij u naar onze contactpagina.

PARTNER VAN:

Back To Top