skip to Main Content

Wintersportreis 24 februari t/m 4 maart 2023

Wel de ultieme wintersportervaring, maar geen gedoe er om heen? Vuurlinie Events neemt de zorgen uit handen! Ga mee naar het leukste skigebied van Oostenrijk en beleef gegarandeerd een onvergetelijke wintersportvakantie. Jullie scheuren van de piste en wij regelen: busreis, accommodatie, plaatselijke transfers, skipas en ski- en/of snowboardmateriaal.

Saalbach Hinterglemm

Saalbach is één van de grootste en meest geliefde skigebieden voor Nederlandse wintersporters. Dat heeft natuurlijk een reden: Het skigebied is gevarieerd, de dorpen zijn gezellig en de après-ski is van een niveau waarvan je de volgende dag wenste dat je die laatste paar biertjes maar had laten staan. Saalbach-Hinterglemm heeft in totaal 270 kilometer aan uitdagende pistes en is ook voor kinderen een ideale bestemming.

Grunwald Vorderlengau

Grunwald Vorderlengau is de accomodatie waar we zullen verblijven. U voelt zich direct thuis in de vriendelijk 1-, 2 of 4 persoons ingerichte kamers. De accommodatie ligt in het schilderachtige dal van Hinterglemm. De dag begint met een uitgebreid ontbijtbuffet. Verse melk, kwark, fruit en nog veel meer worden direct op de boerderij verwerkt en dat proef je. Wanneer de lunchpakketten zijn gemaakt, vertrekt de bus naar het skigebied. Na een lange dag skiën staat er ’s avonds een heerlijk diner in buffetvorm klaar.

0 tot 3 jaar
Vanaf €177
3 tot 6 jaar
Vanaf €555
6 tot 16 jaar
Vanaf €855
16 tot 19 jaar
Vanaf €1070
> 19 jaar
Vanaf €1155

Praktische info

  • Vrijdag 24 februari 2023 om 21:30 uur vertrekt de bus richting Saalbach Hinterglemm. De verwachte aankomst is zaterdag 25 februari om 12:00 uur. Vrijdag 3 maart 2023 vertrekt de bus om 21:30 uur weer richting Nederland. De verwachte aankomst is zaterdag 4 maart om 12:00 uur.
  • De prijs is inclusief accommodatie (met ontbijtbuffet, lunchpakket en diner in buffetvorm), busreis, transfers ter plaatse, skipas en ski- en of snowboardmateriaal.
  • Er is een aparte pendel voor de kinderen naar en van de skipistes.
  • Voor degene die met eigen vervoer reizen of zelf ski- en of snowboardmateriaal bezitten, geldt een korting.

Zie jij je al op de piste staan? Aanmelden kan via simon@vuurlinie-events.nl

VUURLINIE EVENTS

Vuurlinie Events, centraal gelegen aan de afslag A9 - Beverwijk Oost, biedt met 2500m2 ruimte een ideale locatie voor al uw evenementen.

U kunt hier o.a. terecht voor verjaardagen, trainingen, vergaderingen, recepties, workshops en brainstormsessies. Optioneel kunt u het zonnige buitenterras erbij betrekken. Vooral met mooi weer een aanrader!

OFFERTE AANVRAGEN

Middels de informatie op deze website en in onze (online)brochure, kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Heeft u liever telefonisch of persoonlijk contact inzake uw offerte en de mogelijkheden bij Vuurlinie Events? Dan verwijzen wij u naar onze contactpagina.

PARTNER VAN:

Back To Top