THE BLACKBOX KIDS -
HET MYSTERIE VAN DE SCHOOLVAKANTIE

Spanning, sensatie en een flinke dosis samen werking, deze escape room heeft het allemaal!

Afgelopen weekend zijn alle leraren van Nederland bij elkaar gekomen. Zij hebben in elke klas overal het zelfde probleem... zij vinden allemaal het zelfde, kinderen letten tijdens de lessen niet goed op, zijn veel te snel afgeleid en luisteren niet goed naar de leraren. Alle leraren zijn het met elkaar eens dat er meer lessen moeten komen... maar aangezien alle lesweken al vol zijn hebben zij besloten de lessen tijdens de vakanties te gaan geven. Zij hebben hun plan zwart op wit gezet en de papieren in de kluis gelegd. Niemand is het hier natuurlijk mee eens.. help jij mee zoeken naar de code van de kluis om de papieren te verscheuren en gewoon lekker Zomervakantie te vieren? De schoolvakanties liggen in jullie handen!!! Stop het plan van de leraren en red je Zomervakantie!

PRAKTISCHE INFO

Prijs: €81,50
Aantal personen: 3-8 kinderen. We hebben 2 van dit type escaperoom dus er is een uitbreiding mogelijk naar meer kinderen of een ‘battle’!
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Duur: 60 minuten speeltijd
Opties: Ook te boeken als kinderfeest met eten/drinken en lasergamen erbij!

DEZE TE GEKKE ESCAPEROOM ALS KINDERFEEST!

BASIC
3-8 kids, Escape Room & een zakje chips.
v.a. € 81,50
vr t/m zo € 99,-
DELUXE
3-8 kids, Escape Room, patat plus snack & onbeperkt limonade.
v.a. € 103,-
vr t/m zo € 129,-
PREMIUM
3-8 kids, Escape Room, 1 sessie lasergamen, patat plus snack & onbeperkt limonade.
v.a. € 154,50
vr t/m zo € 180,50

BOEK DIRECT!

Bel ons (0251-745299) indien je wilt boeken voor een uitje binnen 48 uur of als jouw gewenste tijdstip niet beschikbaar is.