SUPER FOUT XXL AFGELAST

Maandag 23 maart heeft de overheid bekend gemaakt dat evenementen geannuleerd moeten worden tot 1 juni. Uiteraard nemen wij dit nieuws erg serieus en wordt ook dit feest geannuleerd!
Alle ticketkopers hebben vandaag een mail ontvangen. Indien u niets ontvangen heeft mail dan even naar info@vuurlinie-events.nl en we zullen de mail nogmaals proberen te sturen en dan kunnen we u op de hoogte houden in het vervolg. Ps. controleer wel eerst even je ongewenste mail.
Excuses voor het ongemak 🙁
Team Vuurlinie Events

Zaterdag 18 april 2020 gaat de Vuurlinie op z'n kop met Snollebollekes, Kees van Hond en DJ Cor!

De Snollebollekes behoeven geen toelichting en zullen hier echt een feest van maken. Als je 3x achter elkaar Gelredome uitverkoopt dan moet het wel goed zijn!
Kees van Hondt die meerdere malen op Lowlands de dag afsloot waarbij de opblaaskrokodillen, zwembandjes, ballen en allerlei andere opvallende artikelen door en over het publiek gingen zijn echt een feestnummer. En DJ Cor  en danseressen zullen dit alleen nog maar meer aanwakkeren!

Dus alle ingrediënten voor het SUPER FOUTE XXL feest. Zorg dat je erbij bent want dit mag je niet missen!

De kaartverkoop start op maandag 6 januari.

We starten met earlybirds maar wees er snel bij want die zullen op een gegeven moment op zijn.

Openingstijden: 21:00 - 02.30 uur
Leeftijd: 18+

TICKETS


* Earlybird: €17,50
* Regular tickets: €22,50
* VIP Tickets: €75,00

Snollebollekes in Gelredome

Beleef dit feest als een VIP!

Je wordt in Gemeente Beverwijk of Heemskerk opgehaald en thuis gebracht. Je hebt toegang tot het VIP deck waar een aparte bar is voor de VIP’s. Je krijgt een welkomstdrankje en op de avond nog een lekkere bittergarnituur. En natuurlijk het beste overzicht over de zaal.

Impressie Kees van Hondt