Rob Vuurens klapt uit de school!

Vrijdag 17 april 2020 onthult Rob alle geheimen van showbizz land.

Showbizz expert Rob Vuurens klapt uit de school en laat het theater ontploffen. Spanning en sensatie, niet meer en niet minder. Het is niet voor niets dat Rob vergezeld wordt door een persoonlijke beveiliging. Is al eens vaker bedreigd. En dat dit:  Impressario’s durven niet met hem in zee te gaan en een aantal rappers, zelf niet op hun mondje gevallen, stuurden een advocaat op zijn dak.

Dit mag niemand missen. Een optreden met veel verrassingen en onthullende verhalen en beelden. Zijn onthullende show trapt af in ons theater. Nog nooit klapte een journalist uit het wereldje uit de school.

Rob Vuurens schrijft al twintig jaar voor de bladen Prive, Story, Weekend en Party. Duizenden verhalen komen van zijn pen en zijn regelmatig op de covers terug te vinden. Maar niet alles wat hij weet haalt de bladen. Dit wil je niet missen.

Dus reserveer snel, want op is op!!

Aanvang                : 20.00 uur
Duur                      :  1 uur 15 minuten

Dit betreft een Try-out georganiseerd door Rob zelf.

TICKETS


* Normaal tickets: €12,50

Zaal indeling

We maken geen gebruik van een stoelindeling. De zaal is opgebouwd uit eenvoudige stoelen zonder nummering. Echter zijn we een relatief klein en laagdrempelig theater met maximaal 250 stoelen.  Op deze manier zit iedereen altijd dichtbij.