skip to Main Content

The playground

Het mysterie van de broncode.

Vanmorgen klokslag 08:30 uur: De directeur van de nationale veiligheidsdienst kijkt met verschikte ogen de minister president aan. Zijn stem trilt… “Minister, er is ingebroken in het militaire netwerk van Defensie.. De broncode is gestolen en wij zijn als overheid volledig buitengesloten.” Benieuwd hoe dit heeft kunnen gebeuren? Maak jij onderdeel uit van het AIVD SWAT-team om dit mysterie op te lossen? Vinden jullie de gestolen Broncode terug? Boek dan nu deze spannende Escape Room van Vuurlinie Events en red Nederland van de zwaarste, digitale dreiging ooit!

Praktische info

Kosten: €85,00 woensdag en donderdag
€99,00 vrijdag t/m zondag.
Aantal personen: 2-6 personen
Leeftijd: Vanaf 14 jaar

Duur: 60 minuten
Opties:
De Escape Room is in overleg ook op maandag en dinsdag te boeken en is ook te boeken in combinatie met andere arrangementen en/of eten en drinken.

VUURLINIE EVENTS

Vuurlinie Events, centraal gelegen aan de afslag A9 - Beverwijk Oost, biedt met 2500m2 ruimte een ideale locatie voor al uw evenementen.

U kunt hier o.a. terecht voor verjaardagen, trainingen, vergaderingen, recepties, workshops en brainstormsessies. Optioneel kunt u het zonnige buitenterras erbij betrekken. Vooral met mooi weer een aanrader!

OFFERTE AANVRAGEN

Middels de informatie op deze website en in onze (online)brochure, kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Heeft u liever telefonisch of persoonlijk contact inzake uw offerte en de mogelijkheden bij Vuurlinie Events? Dan verwijzen wij u naar onze contactpagina.

PARTNER VAN:

Back To Top