skip to Main Content

The Black Room – by Tony Haris

Escape room: The Black Room – By Tony Haris

Tony Haris, hoofd ICT, van een multinational, is ontslagen en moet per direct het gebouw verlaten. Haris is het totaal oneens met deze beslissing en heeft het bedrijf een mail gestuurd. Hij eist een grote som geld, anders zal hij de computer server decoderen en alle toekomstplannen openbaar maken.

Zijn jullie stressbestendig? Kunnen jullie samenwerken onder extreme omstandigheden en lukt het jullie het downloaden te stoppen?
Boek dan nu deze kamer van Escape Room Beverwijk! Veel tijd hebben jullie niet. Er is een deadline…

Praktische info

Kosten: €85,00 woensdag en donderdag
€99,00 vrijdag t/m zondag.
Aantal personen: 2-6 personen
Leeftijd: Vanaf 14 jaar

Duur: 90 minuten
Opties:
De Escape Room is in overleg ook op maandag en dinsdag te boeken en is ook te boeken in combinatie met andere arrangementen en/of eten en drinken.

VUURLINIE EVENTS

Vuurlinie Events, centraal gelegen aan de afslag A9 - Beverwijk Oost, biedt met 2500m2 ruimte een ideale locatie voor al uw evenementen.

U kunt hier o.a. terecht voor verjaardagen, trainingen, vergaderingen, recepties, workshops en brainstormsessies. Optioneel kunt u het zonnige buitenterras erbij betrekken. Vooral met mooi weer een aanrader!

OFFERTE AANVRAGEN

Middels de informatie op deze website en in onze (online)brochure, kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Heeft u liever telefonisch of persoonlijk contact inzake uw offerte en de mogelijkheden bij Vuurlinie Events? Dan verwijzen wij u naar onze contactpagina.

PARTNER VAN:

Back To Top