KIDS ESCAPE ROOM

Nieuw bij Vuurlinie Beverwijk is onze Kids Escaperoom! Onze huidige Escape Room, The Playground, hebben wij dusdanig aangepast dat deze nu ook door kinderen kan worden gespeeld. De spanning, sensatie en flinke dosis adrenaline die samen komen in deze nieuwe Escape Room zorgen bij kinderen voor een onvergetelijke ervaring!

The Playground - Het mysterie van de broncode

Vanmorgen klokslag 08:30 uur: De directeur van de nationale veiligheidsdienst kijkt met verschikte ogen de minister president aan. Zijn stem trilt... "Minister, er is ingebroken in het militaire netwerk van Defensie.. De broncode is gestolen en wij zijn als overheid volledig buitengesloten." Benieuwd hoe dit heeft kunnen gebeuren? Maak jij onderdeel uit van het SWAT team om dit mysterie op te lossen? Vinden jullie de gestolen Broncode terug? Boek dan nu deze spannende Escape Room van Vuurlinie Beverwijk en red Nederland van de zwaarste dreiging ooit!

Escape-Room-Beverwijk-Vuurlinie-Events-Playground

PRAKTISCHE INFO

Prijs: v.a. €81,50,-
Aantal personen: 4-8 kinderen
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Duur: 60 minuten speeltijd
Opties: Ook te boeken als kinderfeest met eten/drinken en/of lasergamen erbij!

DEZE TE GEKKE ESCAPEROOM ALS KINDERFEEST!

BASIC
Escape Room & een zakje chips.
v.a. € 81,50
vr t/m zo € 99,-
DELUXE
Escape Room, patat plus snack & onbeperkt limonade.
v.a. € 103,-
vr t/m zo € 129,-
PREMIUM
Escape Room, 1 sessie lasergamen, patat plus snack & onbeperkt limonade.
v.a. € 154,50
vr t/m zo € 180,50-

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK!

Bel ons (0251-745299) indien je wilt boeken voor een uitje binnen 48 uur of als jouw gewenste tijdstip niet beschikbaar is.