KIDS ESCAPE ROOM BEVERWIJK

Nieuw bij Vuurlinie Beverwijk zijn onze Kids Escape Rooms! Onze Escape Rooms hebben wij dusdanig aangepast dat deze nu ook door kinderen kunnen worden gespeeld. De spanning, sensatie en flinke dosis adrenaline die samen komen in deze nieuwe Escape Rooms zorgen bij kinderen voor een onvergetelijke ervaring!

Kids Escape Rooms zijn ook te boeken als kinderfeestjes met een totaalpakket met eten en onbeperkt limonade, zodat de kinderen een geweldige middag hebben.

Kids Escape Room: The Playground - Het mysterie van de broncode

Uniek bij Vuurlinie Events is onze Kids Escaperoom! Onze huidige Escape Room, The Playground, hebben wij dusdanig aangepast dat deze nu ook door kinderen kan worden gespeeld. De spanning, sensatie en flinke dosis adrenaline die samen komen in deze nieuwe Escape Room zorgen bij kinderen voor een onvergetelijke ervaring!

Een spannend en uitdagend kinderfeestje!

Redden jij en je vriendjes / vriendinnetjes Nederland van haar ondergang en zijn jullie The Wizz te slim af? Boek onze Kids Escape Room dan nu als kinderfeestje!

Kids Escape Room: The Black Box - Het mysterie van de schoolvakanties

Afgelopen weekend zijn alle leraren van Nederland bij elkaar gekomen. Zij hebben in elke klas overal het zelfde probleem... zij vinden allemaal het zelfde, kinderen letten tijdens de lessen niet goed op. Alle leraren zijn het met elkaar eens dat er meer lessen moeten komen, zijn hebben zij besloten de lessen tijdens de vakanties te gaan geven. Zij hebben hun plan zwart op wit gezet en de papieren in de kluis gelegd.

Help jij mee zoeken naar de code van de kluis om gewoon lekker Zomervakantie te vieren? Stop het plan van de leraren en red je Zomervakantie! Ook te boeken als kinderfeestje!

Escape Room

BRONZEN CERTIFICAAT!

Een mooie beoordeling!
In zeer korte tijd is Escape Room Beverwijk al door meer dan 50 personen beoordeeld met een mooi gemiddelde van 4,6 uit 5. Op naar de zilveren certificering!

Wil je zelf onze Escape Room beoordelen? Dat kan via deze link, bedankt voor de moeite!

BOEK DIRECT!

Bel ons (0251-745299) indien je wilt boeken voor een uitje binnen 48 uur of als jouw gewenste tijdstip niet beschikbaar is.
De door uw gekozen tijd is de aankomsttijd.