ESCAPE ROOM BEVERWIJK: LA CASA DE DINERO

In de derde kamer van Escape Room Beverwijk waan je je in een ware Netflix serie! Werk samen en ontrafel uitdagende puzzels in real life én in een virtuele wereld door middel van een VR bril! Werk samen, los de puzzels op en beroof het Spaanse Muntgebouw.

Kunnen jullie de spanning aan? Zijn jullie in staat de virtuele opdrachten goed aan elkaar over te dragen?
Boek dan nu deze kamer van Escape Room Beverwijk! En blijf uit handen van de politie!

Deze escaperoom is ook te boeken in combinatie met andere arrangementen en/of eten en drinken.

HET SPEL

In de Escape Room La Casa de Dinero ga je puzzels in real life én in virtual reality oplossen. Daarnaast strijden jullie ook naast elkaar om zo zo snel mogelijk de miljoenen euro's te bemachtigen.

Fysieke kracht en een goede conditie gaan je in deze escape room niet helpen... je zult moeten samenwerken en de Virtual Reality beelden combineren met de real life puzzels, om zo de antwoorden te vinden. Een unieke escape ervaring!

DEZE ESCAPE ROOM BOEKEN?

Aantal personen
Het minimum aantal personen benodigd om het mysterie op te lossen is 2, het maximum is 6 personen. Het is wel mogelijk om er nog een escape room bij te boeken, dan kan je met 6 personen extra spelen.
Minimale leeftijd: 14 jaar
Tijdsduur: Het spel duurt 90 minuten.

Kosten
Deze Escape Room is te boeken voor € 102,- op woensdag en donderdag. Op vrijdag, zaterdag en zondag bedragen de kosten €129,- per boeking. De escape room is in overleg ook op maandag en dinsdag te boeken.

Het La Casa de Dinero spel is ook te boeken als VR diner bij Gasterij Vuurland.