ESCAPE ROOM BEVERWIJK: THE BLACK ROOM - BY TONY HARIS

Tony Haris, hoofd ICT, van een multinational, is ontslagen en moet per direct het gebouw verlaten. Haris is het totaal oneens met deze beslissing en heeft het bedrijf een mail gestuurd. Hij eist een grote som geld, anders zal hij de computer server decoderen en alle toekomstplannen openbaar maken.

Zijn jullie stressbestendig? Kunnen jullie samenwerken onder extreme omstandigheden en lukt het jullie het downloaden te stoppen?
Boek dan nu deze kamer van Escape Room Beverwijk! Veel tijd hebben jullie niet. Er is een deadline...

Deze escaperoom is ook te boeken in combinatie met andere arrangementen en/of eten en drinken.

REDDEN JULLIE EEN MULTINATIONAL VAN DE ONDERGANG?

Tony Haris, hoofd ICT, van een multinational, is ontslagen en moet per direct het gebouw verlaten. De reden voor zijn ontslag: Tony verkocht vertrouwelijke bedrijfsinformatie aan concurrenten en partners waar hij mee samenwerkte.

Hoe kan hij dit hebben gedaan?!
Tony is zeer getalenteerd als het gaat om computers en hij was verantwoordelijk voor vele IT oplossingen binnen het bedrijf. Maar het bedrijf zag geen andere keus dan zijn ontslag op staande voet.

Er is een deadline...
Haris is het totaal oneens met deze beslissing en heeft het bedrijf een mail gestuurd. Hij eist een grote som geld, anders zal hij de computer server decoderen en alle toekomstplannen
openbaar maken.
Natuurlijk heeft het bedrijf dit geweigerd, waarop Haris begonnen is met het downloaden van de documenten. Maar het is nog niet te laat.... Er is nog tijd om het downloaden stop te zetten, maar hoe? Het enige aanknopingspunt is zijn koffer die op kantoor is blijven staan.

Instructie deelnemers
Alle info zit in een achtergelaten koffer en u moet met uw team binnen de tijd de koffer zien te openen en achter codes zien te komen. Maar ook deze koffer zit op slot. Kunt u de koffer
openen en de aanwijzingen ontcijferen?

De game "The Black Box" is opgebouwd uit verschillende levels. Tijdens het spel zijn aanwijzingen te verkrijgen, maar dat kost u wel kostbare tijd.....
En heel veel tijd hebben jullie niet! Er is een deadline...

 

DEZE ESCAPE ROOM BOEKEN?

Aantal personen
Het minimum aantal personen benodigd om het mysterie op te lossen is 2, het maximum is 6 personen.
Minimale leeftijd: 14 jaar

Kosten
Deze Escape Room is te boeken voor € 102,- op woensdag en donderdag. Op vrijdag, zaterdag en zondag bedragen de kosten €129,- per boeking. De escape room is in overleg ook op maandag en dinsdag te boeken.
Vooraf of achteraf lekker borrelen met een bittergarnituur dat kan!
9 stuks €6,00
20 stuks €12,00
32 stuks €20,00