ESCAPE ROOM BEVERWIJK

Ontsnap jij, samen met vrienden, familie of collega's binnen een uur uit een van onze Escape Rooms? Spanning, sensatie en flinke dosis adrenaline komen samen en zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

Onze Escaperooms zijn geschikt voor spelers met nul tot enige Escaperoom ervaring. De Escaperooms zijn niet geschikt voor gevorderde Escaperoom spelers.

"The Black Room" By Tony Haris

Tony Haris, hoofd ICT, van een multinational, is ontslagen en moet per direct het gebouw verlaten. Haris is het totaal oneens met deze beslissing. Hij eist
een grote som geld, anders zal hij de computer server decoderen en alle toekomstplannen openbaar maken.

The Playground - Het mysterie van de broncode

Vanmorgen klokslag 08:30 uur: De directeur van de nationale veiligheidsdienst kijkt met verschikte ogen de minister president aan. "Minister, er is ingebroken in het militaire netwerk van Defensie.. De broncode is gestolen en wij zijn als overheid volledig buitengesloten."

Kids Escape Room: The Playground - Het mysterie van de broncode

Uniek bij Vuurlinie Events is onze Kids Escaperoom! Onze huidige Escape Room, The Playground, hebben wij dusdanig aangepast dat deze nu ook door kinderen kan worden gespeeld. De spanning, sensatie en flinke dosis adrenaline die samen komen in deze nieuwe Escape Room zorgen bij kinderen voor een onvergetelijke ervaring!

Een spannend en uitdagend kinderfeestje!

Redden jij en je vriendjes / vriendinnetjes Nederland van haar ondergang en zijn jullie The Wizz te slim af? Boek onze Kids Escape Room dan nu als kinderfeestje!

Kids Escape Room: The Black Box - Het mysterie van de schoolvakanties

Afgelopen weekend zijn alle leraren van Nederland bij elkaar gekomen. Zij hebben in elke klas overal het zelfde probleem... zij vinden allemaal het zelfde, kinderen letten tijdens de lessen niet goed op. Alle leraren zijn het met elkaar eens dat er meer lessen moeten komen, zijn hebben zij besloten de lessen tijdens de vakanties te gaan geven. Zij hebben hun plan zwart op wit gezet en de papieren in de kluis gelegd.

Help jij mee zoeken naar de code van de kluis om gewoon lekker Zomervakantie te vieren? Stop het plan van de leraren en red je Zomervakantie! Ook te boeken als kinderfeestje!

Escape Room

BRONZEN CERTIFICAAT!

Een mooie beoordeling!
In zeer korte tijd is Escape Room Beverwijk al door meer dan 50 personen beoordeeld met een mooi gemiddelde van 4,6 uit 5. Op naar de zilveren certificering!

Wil je zelf onze Escape Room beoordelen? Dat kan via deze link, bedankt voor de moeite!