Escape Experience Box

Uw eigen escape game nu thuis!
Vuurlinie Events bied een spannende en uitdagende escape game aan voor bij u en uw gezin thuis. Deze lijkt op de activiteit ‘Deadline’ zoals in het filmpje hiernaast.

U ontvangt van ons een escapekoffer (voorzien van verschillende kluizen) met daarin uitdagende puzzels, vele documenten, raadsels en nog meer escape achtige opdrachten. De game is door de beschrijving  zelfvoorzienend en super leuk om te spelen met het gezin of de hele familie. Het spel is voor alle leeftijden (onder de 12 jaar is wel begeleiding nodig).

Anouk van Weert is de winnaar van de eerste gratis escape box. Stuur aub een bericht naar het onderstaande nummer (zie reserveren) en de box komt naar u toe. Van harte gefeliciteerd!

Impressie van deze Escape Experience!

DE UITDAGING!

Tony Haris, hoofd ICT, van een multinational, is ontslagen en moet per direct het gebouw verlaten. Haris is het totaal oneens met deze beslissing en heeft het bedrijf een mail gestuurd. Hij eist een grote som geld, anders zal hij de computer server decoderen en alle toekomstplannen openbaar maken.
Zijn jullie stressbestendig? Kunnen jullie samenwerken onder extreme omstandigheden en lukt het jullie het downloaden te stoppen?

Veel tijd hebben jullie niet. Er is een deadline…

Zodra de tijd begint te lopen is de game begonnen en proberen jullie de koffer te openen. Zodra de koffer is geopend vinden jullie verschillende mappen met documenten, verschillende materialen en benodigdheden en zijn er in de koffer verschillende kluizen te zien. Aan jullie de taak om met deze benodigdheden de verschillende codes te ontrafelen om zo het downloaden te stoppen.

PRAKTISCHE INFO

Bezorging: Op de dag zelf rekening houdend met alle Corona maatregelen.
Ophalen: De dag na levering
Aantal personen: Vanaf 2 personen (vanaf 12 jaar) is het leuk!
Duur: 90 minuten
Prijs: €55,00  - Gratis bezorging in Beverwijk, Heemskerk, Velsen-Noord, Castricum, Assendelft en Uitgeest. Bezorgkosten daarbuiten op aanvraag.
Betaling: Vooraf via website.
Zelf regelen: Laptob, tablet of PC voor het afspelen van een filmpje.

LET OP! Heeft u bij ons al een DEADLINE of Blackroom escaperoom gespeeld dan biedt deze game geen uitdaging meer.

 

BOEK DIRECT!

Online reserveren kan alleen minimaal 48 uur van tevoren. Anders kunt u een bericht sturen naar 06-22095935
Ook kunt u appen naar dit nummer voor vragen.
LET OP! DE BESCHIKBARE TIJDEN ZIJN DE TIJDEN VOOR HET AFLEVEREN VAN DE KOFFER.