Noorderweg 13a

1948 PJ Beverwijk

Wo - Zo geopend
Ma & Di op aanvraag

Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

september 2019

Koning Kumba’s Piratenshow

29 september | 11:00 am - 11:30 am

Koning Kumba is de koning van Vuurland. Hij vertelt, danst zicht en neemt je mee in al zijn avonturen. Ga je mee? Reserveer je tickets nu!

Meer weten »

oktober 2019

Noord-Hollands Korenfestival

12 oktober | 7:00 pm - 11:30 pm

Een festival met Noord Hollandse koren die hun repertoire ten gehore brengen op deze avond. Diverse muziekstromingen komen langs: popmuziek, soul, gospel, close harmony. Reserveer uw tickets nu!

Meer weten »

Fien & Teun Minishow!

13 oktober

Het verhaal over 2 vrolijke boeren kinderen die de leukste avonturen beleven met Sebastiaan het varken, Rosa de koe en Pim de hond. Reserveer je tickets nu!

Meer weten »

november 2019

Thomas de stoomlocomotief

10 november

In Sodor is een circus georganiseerd, het hele circus lijkt in elkaar te vallen als ze horen dat de circus wagon niet rijd. Gaat het Thomas en zijn vriendjes lukken om de circus wagon toch op tijd in de stad te krijgen? Reserveer nu je tickets!

Meer weten »

Hollandse glorie XXL

23 november | 9:00 pm

Op zaterdag 23 november 2019 keert Hollandse Glorie XXL terug naar de Vuurlinie in Beverwijk met alleen maar top artiesten! Bestel nu je tickets!

Meer weten »

december 2019

Vet coole Sintshow

1 december

Diego en Bart zijn het paard van sinterklaas kwijt! Wil jij weten hoe dit afloopt? Bestel dan nu je tickets!

Meer weten »

Home Alone

25 december - 26 december

De ouders van Kevin gaan op vakantie maar zij zijn Kevin vergeten! In de tijd dat Kevin alleen thuis is proberen er inbrekers in te breken bij het huis van Kevin. Wil jij weten hoe dit spannende verhaal afloopt? Bestel nu je tickets!

Meer weten »

Nijntje op de fiets

29 december

Een vrolijk verhaal over Nijntje met haar fiets. Tijdens de fietstocht komt Nijntje verschillende bezienswaardigheden tegen. Wil jij het avontuur met Nijntje mee beleven? Reserveer dan nu je tickets!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen