LEKKER POKEREN?

Callen, folden, raisen…deze begrippen klinken u niet langer onbekend in de oren na het volgen van deze workshop.

Iedereen heeft wel eens van poker gehoord. Pokeren is en blijft populair omdat het  een ontzettend spannend, interactief en leuk spel is om met een groep te doen.

Na het volgen van deze pokerworkshop bent u een echte pokerexpert. U kent niet alleen de regels maar ook de fijne kneepjes en tips en tricks van het pokerspel.

U wordt ontvangen op onze locatie Vuurlinie Beverwijk waar een professionele pokerinstructeur op u wacht. U krijgt eerst een workshop met aansluitend een pokertoernooi om het geleerde in de praktijk te brengen. Het geheel duurt ongeveer 2 uur.

Een gezellige, spannende en leerzame workshop met vrienden of collega’s. U kunt deze pokerworkshop natuurlijk ook beginnen met een lunch of afsluiten met een uitgebreid diner! Afhankelijk van het doel van uw evenement, uw specifieke voorkeuren, het budget en het aantal personen stellen wij deze pokerworkshop op maat voor u samen.

PRIJZEN POKERWORKSHOP

De pokerworkshop is te boeken vanaf 10 personen.

BRONS
Pokerworkshop, drankje naar keuze (Keuze uit Heineken bier, Heineken 0.0%, huiswijnen, frisdranken en warme dranken) en bittergarnituur.
€31,- p.p.
Duur: circa 2 uur
ZILVER
Pokerworkshop, drankje naar keuze (Keuze uit Heineken bier, Heineken 0.0%, huiswijnen, frisdranken en warme dranken), bittergarnituur en 3 consumpties.
€36,- p.p
Duur: circa 2,5 uur
GOUD
Pokerworkshop, drankje naar keuze (Keuze uit Heineken bier, Heineken 0.0%, huiswijnen, frisdranken en warme dranken), bittergarnituur, 3 consumpties en BBQ standaard.
€56,50 p.p.
Duur: circa 3,5 uur incl. BBQ

EXTRA BIJ TE BOEKEN

Om de pokerworkshop nog spannender te maken!

  • Drankuitkoop 4 uur (bier, wijn en fris)
    € 20,55 p.p.
    Sterke drank: € 5,00 p.p.p.u. extra of € 2,50 per drankje
  • extra uur: € 5,- per persoon per uur