ERVAAR LASERGAMEN 2.0

Met de allernieuwste wapens, 2500m2 indoor speelveld, uitdagende speltypes en communicatieapparatuur

De tijd van fluoriserende lasergames met neonlampen en knipperlichten ligt achter ons. De techniek is vooruit gesprongen en de invloed van videogames als Call of Duty en Battlefield is groot. Het is tijd voor de totaal nieuwe lasergame-ervaring… Bij Vuurlinie Events beleeft u wat wij lasergamen 2.0 noemen.

LASERGAMEN OP LOCATIE

Een super realistische spelervaring staat voorop.

Dit gebeurt door middel van de allernieuwste lasergamewapens, camouflage outfits en professionele communicatieapparatuur. Daarnaast is er een control room waar je met camera’s het gehele complex kunt overzien om zo je teamgenoten aan te sturen. Voor een optimale spelbeleving bij elk weertype hebben wij het grootste speelveld van Nederland met 1500m2 outdoor en 1000m2 indoor. Onze verschillende speltypes zorgen voor een nog uniekere lasergame-ervaring. Door verschillende speltypes uit de game-industrie te kopiëren naar ons speelveld zorgen we voor een unieke real life game experience.

PRAKTISCHE INFO

Prijs: Vanaf €13,00
Aantal personen: Vanaf 4 personen
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Duur: 1 sessie heeft 20 minuten speeltijd.
Opties: Je kan een extra sessie boeken voor €5,00 Soldier of €5,50 Sergeant.
Ook te boeken als kinderfeest met eten/drinken.
Ook te boeken op locatie vanaf 12 wapens, boeking op aanvraag.

SOLDIER
De nieuwste lasergame wapens, camouflage-outfits & 2.500 m2 speelterrein. Speltypes: Free for all Team & deathmatch.
€ 13,00
per sessie
SERGEANT
Pakket Soldier + portofoons. Speltypes: Free for all, team, deathmatch, capture the flag & search and destroy.
€ 15,50
per sessie
OP LOCATIE
De nieuwste lasergame wapens, 2 uur speeltijd, opblaas obstakels, instructeur & eigen privé speelterrein.
€ 37,50
per wapen

ZIJ GINGEN U VOOR

  • Stephan de Ridder
  • Mettina Cuperus

TOTALE SCORE

 
Beoordelingen:

Stephan de Ridder

"Wij hebben erg genoten van het lasergamen. Ook de verkenners hebben het erg naar hun zin gehad! Dat is natuurlijk altijd even afwachten bij leeftijden rond de 16/17. De verkenners vonden vooral de wachttijd tussen de sessies in wat lang. Maar wij als leiding zijn het daar niet mee eens, want een ander groepje speelt nou eenmaal ook 20 minuten. Verder was het een erg gezellige en goed geregelde dag! Leuke groepsfoto's hebben we gekregen. Heel erg bedankt!"

Mettina Cuperus

"Wij hebben alle 12 genoten.... De groep bestond uit 7 kinderen (9 tot 19 jaar) en 5 volwassenen. Van de headsets waren er niet genoeg, Piet heeft ons walky talkys gegeven, deze hebben we van alle spanning en drukte niet gebruikt! De tweede ronde hebben we ze ook in de tent gelaten. De tweede ronde werd het al donker, dat maakte het extra spannend. Persoonlijk had ik vergeten te herladen, dit ook niet in de gaten, totdat mijn score (4!) bekend werd..... De ontvangst was super spontaan, vriendelijk (door Piet). We hebben allemaal een topmiddag gehad. Alleen maar positief, niets negatiefs......"

4.8