skip to Main Content

The Black Box kids

The blackbox kids –
Het mysterie van de schoolvakantie

Spanning, sensatie en een flinke dosis samen werking, deze escape room heeft het allemaal!

Afgelopen weekend zijn alle leraren van Nederland bij elkaar gekomen. Zij hebben in elke klas overal het zelfde probleem… zij vinden allemaal het zelfde, kinderen letten tijdens de lessen niet goed op, zijn veel te snel afgeleid en luisteren niet goed naar de leraren. Alle leraren zijn het met elkaar eens dat er meer lessen moeten komen… maar aangezien alle lesweken al vol zijn hebben zij besloten de lessen tijdens de vakanties te gaan geven. Zij hebben hun plan zwart op wit gezet en de papieren in de kluis gelegd. Niemand is het hier natuurlijk mee eens.. help jij mee zoeken naar de code van de kluis om de papieren te verscheuren en gewoon lekker zomervakantie te vieren? De schoolvakanties liggen in jullie handen!!! Stop het plan van de leraren en red je zomervakantie!

BASIC
€81,50V.A. (vr t/m zo €99,-)
3 tot 8 kids
Escape Room
Een zakje chips
DELUXE
€103,00V.A. (vr t/m zo €129,-)
3 tot 8 kids
Escape Room
Patat
Frikandel, kroket, kaassoufflé of kipcorn
Onbeperkt limonade
PREMIUM
€154,50V.A. (vr t/m zo €180,50)
3 tot 8 kids
Escape Room
1 sessie lasergamen
Patat
Frikandel, kroket, kaassoufflé of kipcorn
Onbeperkt limonade

Praktische info

Prijs: €81,50
Aantal personen: 3 tot 8 kinderen
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Duur: 60 minuten speeltijd

Vraag hier uw offerte aan

U kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Offerte aanvragen

VUURLINIE EVENTS

Vuurlinie Events, centraal gelegen aan de afslag A9 - Beverwijk Oost, biedt met 2500m2 ruimte een ideale locatie voor al uw evenementen.

U kunt hier o.a. terecht voor verjaardagen, trainingen, vergaderingen, recepties, workshops en brainstormsessies. Optioneel kunt u het zonnige buitenterras erbij betrekken. Vooral met mooi weer een aanrader!

OFFERTE AANVRAGEN

Middels de informatie op deze website en in onze (online)brochure, kunt eenvoudig en snel een offerte aanvragen via ons offerteformulier.

Heeft u liever telefonisch of persoonlijk contact inzake uw offerte en de mogelijkheden bij Vuurlinie Events? Dan verwijzen wij u naar onze contactpagina.

PARTNER VAN:

Back To Top